Partners van WIB

Boss paints

Boss Paints

BOSS paints is een 100% Belgische producent van kwaliteitsverven die rechtstreeks aan professionals levert en aan particulieren via de eigen winkelketen colora.

We maken er een punt van te luisteren naar de noden van onze klanten, en hen bij te staan met de beste verf én meest passende adviesverlening, zodat ze zich nooit in de steek gelaten voelen.

Bij BOSS Paints zorgen we ervoor dat onze klanten vol vertrouwen kunnen focussen op het verven en zo het best mogelijke resultaat kunnen neerzetten.

https://pro.bosspaints.be

Harol

Harol

De architecturale buiten- en binnenzonwering, rolluiken en poorten van Harol sluiten naadloos aan bij ieder concept. En zijn helemaal conform de laatste trends, normen en reglementering.

We denken op maat, want zoals elk ontwerp uniek is, moeten onze oplossingen dat ook zijn. Zo ook voor de prijs. We plaatsen onze voorstellen zélf, met een eigen montageteam.

285 medewerkers zorgen vanuit de hoofdzetel in Diest elke dag opnieuw voor innovatieve producten.

www.harol.be

 

 

Viega

Viega

Als drijvende kracht achter innovatie in de installatiesector zien wij het als onze plicht om het leven van mensen beter te maken.

Wij denken daarbij in oplossingen, niet in producten. Wij zien het als onze taak om de drinkwaterhygiëne, de energie-efficiëntie, het comfort en de veiligheid in gebouwen te handhaven en verder te ontwikkelen.

Met onze intelligente systemen installeren wij de levensaders van de gebouwen van morgen, zo maken wij van ruimtes leefruimtes.

www.viega.be